Parcuri

Parcurile, zonele verzi și traseele prin pădurile urbane permit și încurajează oamenii să facă mișcare. Expunerea la natură îmbunătățește sănătatea psihologică și socială. Jocul este esențial pentru dezvoltarea copiilor. Parcurile pot ajuta la construirea de comunități sănătoase și stabile.

Parcul si Lacul Ciuperca

Studiile au legat parcurile de creșterea exercițiilor aerobice. Spațiile verzi locale au stimulat o creștere cu 25,6% a numărului de persoane care se activează de cel puțin trei ori pe săptămână. Încorporarea unei noi zone de recreere a dus la 48,4% în exerciții fizice, cu o creștere ulterioară a capacității aerobe de 5,1%.

Parcul Personalitatilor

Fiecare hectar de copaci poate elimina 80 de kilograme de poluare din aer. Pe lângă eliminarea poluării, copacii și spațiile verzi folosesc și dioxidul de carbon (CO2) , scoțându-l din atmosferă și contribuind la reducerea schimbărilor climatice. Fiecare 0.4046 ha de copaci elimină 1,2 tone de dioxid de carbon în fiecare an. Aceeași suprafață plantată cu  copaci stochează 40 de tone de CO2, în timp ce aceeași zonă de sol deține 32 de tone din acest gaz.

 

Parcul Sf. Gheorghe

Echipamentele palpitante ale locului de joacă pot atrage și mai mult vizitatorii și încurajează părinții să-și aducă copiii de mai multe ori. Pe măsură ce părinții vizitează mai mult un parc, este mai probabil să întâlnească mai mulți membri ai comunității.Acele interacțiuni formează apoi baza comunității. Familiile și indivizii separati se pot lega împreună cu intenția de a ajuta comunitatea înconjurătoare și membrii comunității. Într-un studiu din 2016, comunitățile care au dedicat mai mult spațiu zonelor de parc comunal aveau rezidenți care au raportat niveluri mai ridicate de bunăstare a comunității.

Parcul Carol I

Parcurile pot ajuta  și la creșterea prețurilor pe care oamenii le vor plăti pentru casele mai aproape de parcuri. Oamenii sunt dispuși să cheltuiască cu 10% mai mult pentru o casă din centrul orașului, situată la 500m de un parc. Centurile verzi de lângă comunitățile rezidențiale cresc prețurile pe care oamenii le vor plăti pentru case cu 32%. Zonele naturale au valoare în imobiliare atât pentru proprietari, cât și pentru administrația locală.

Parcul Monument

Gratuit este întotdeauna prețul perfect, mai ales pentru familiile care caută distracție fără să cheltuie prea mulți bani. Instalarea unor zone de agrement în cartiere oferă locuitorilor un loc în care să-și ducă copiii fără a cheltui prea mult.Poate fi dificil să distrați copiii. Din fericire, parcurile comunitare pot fi o modalitate distractivă și rentabilă de a menține copiii ocupați. Parcurile, în special cele cu locuri de joacă inovatoare, oferă părinților o pauză de la rutina obișnuită, iar copiii au șansa de a-și elibera energia. Indiferent de numărul de copii dintr-o familie, o excursie în parc este prietenoasă cu bugetul familiei.

Parcul Victoria

Locurile de joacă din parcuri fac mai mult decât să ofere o structură pe care copiii să sară, să se cațere și să alunece. Echipamentul ajută, de asemenea, la dezvoltarea interacțiunilor sociale între copii. Cu mai multe opțiuni de joacă, aproape fiecare copil poate găsi ceva de făcut. În plus, multe activități, cum ar fi balansoarul, necesită un partener. Fără să-și dea seama, copiii se vor face pereche pentru joacă.Deoarece locurile de joacă nu au o natură competitivă, toată lumea câștigă. Cu pauzele din școli care durează în medie 25 până la 35 de minute pe zi, este posibil ca copiii să nu aibă suficient timp pentru interacțiunea socială la locul de joacă al școlii. Având un parc în cartierul lor, le permite să întâlnească alți copii din afara grupului lor de colegi și să învețe cum să interacționeze între ei.

Orășelul Copiilor

Copilăria este o experiență holistică diferită pentru fiecare copil. Copiii au nevoie de oportunități de învățare practică în afara sălii de clasă, iar locurile de joacă comunitare pot fi un spațiu perfect pentru ca copiii să învețe și să se distreze. Cum poți aduce copiii într-un parc? Construindu-le locuri de joacă care îi entuziasmează. Tobogane palpitante și  plase de cățărat, copiii își pot juca fanteziile aventuroase în timp ce alunecă și se cațără printr-o varietate de structuri provocatoare.

Parcul Delta

În timp ce aducem fiorul înapoi în terenul de joacă, încă ținem un ochi constant pe calitate și durabilitate. Locurile noastre de joacă vor dura ani de zile și vor avea o construcție de înaltă calitate, care îi va face pe copii să se întoarcă pentru mai multă distracție și emoție. Așa cum am făcut întotdeauna, avem grijă ca echipamentele instalate în parcuri să aibă un design care să încânte.

Parcul Veolia

Deoarece parcurile au oportunități pentru oameni de toate vârstele de a se distra, familiile se pot angaja în activități împreună. Familiile care participă împreună la activități recreative raportează sentimente mai mari de coeziune și fericire. Parcurile reunesc familiile pentru activități distractive și evenimente semnificative. Familiile se pot aduna într-un parc pentru o petrecere de naștere sau de absolvire, deoarece aceste locații oferă activități pentru toată lumea, fără costul ridicat al locațiilor interioare.

Parcul3 Fântâni

Distracția gratuită se încadrează în orice venit. În timp ce parcurile de distracții și alte atracții sunt modalități interesante de a ieși din casă, acestea au adesea un preț ridicat. Aceste opțiuni pot fi disponibile pentru familiile numeroase care caută o excursie de o zi cu un buget redus. Având zone de recreere în cartiere și parcuri locale pentru copii asigură tuturor familiilor posibilitatea de a se distra în aer liber.

Parcul cu platani

Parcurile sunt gratuite și sunt deschise tuturor, indiferent de venituri. Orice copil se poate juca pe terenul de joacă și poate interacționa cu ceilalți. Construirea de parcuri în  oferă tuturor  un loc sigur pentru a se juca și a se întâlni. A avea o piesă centrală în cartier, cum ar fi un loc de joacă cu structuri pline de acțiune, va încuraja părinții să-și aducă copiii în parc, crescând ratele de vizitare, ceea ce sporește și mai mult sentimentul de siguranță.